Nyt interiør fra Waspsliving

Nu er jeg jo ikke helt normal hvad angår indretning. Jeg kan flytte rundt på tingene, og kan som jeg kalder det dimse rundt, i mange timer. Jeg nyder det virkelig.

For et par måneder siden var jeg så heldig, at blive ambassadør for webshoppen Waspsliving.dk. Det giver jo nogle fordele, og når man som jeg holder af at ændre på alle dimserne konstant, er det jo en gave at få lov til at repræsentere Waspsliving. Alle de ting jeg nævner her nedenfor kan købes hos Waspsliving.dk

Jeg havde lyst til at tilføre vores “grå” hjem et lille strejf af farve. For at tilføre noget varme i indretningen valgte jeg derfor en brunlig nuance.

Kurven fra Malling Living i flettet søgræs giver noget hygge, og er samtidig praktisk anvendelig til alle vores tæpper. Den koster 349 kr.

De små træpåskeæg er fra Ib Laursen, og jeg “kom til” at stille dem frem, selvom der er lidt tid til påsken er over os. Det store æg koster 40 kr. og det lille æg koster 20 kr.

Billedet i støvede nuancer er fra Anna Bülow og simplethen så smukt. Det koster kr. 479

Så kom vi til billedet med glasvaser. I øjeblikket er jeg vild med farvet glas. Specielt det røgfarvede. Den buttede glasvase er fra House Doctor og koster 149 kr. Det lille glas samt den store brune vase er fra Bloomingville og koster hhv. 60 kr. og 249 kr.

På det nederste billede ses en fantastisk smuk glasskål fra AYTM. Bunden ligner marmor og resten er røgfarvet glas. Pris 699 kr. De små påskeæg er fra Ib Laursen og koster 40 kr og 20 kr. Det lille røgfarvede glas er fra Bloomingville og koster 60 kr. Og til sidst det fine hvide krus fra ZAKKIA som jeg har brugt som potteplante koster 209 kr.


print