På rov efter syrener

I går gik jeg en lille tur med Philip, som gerne ville ud og lufte sin løbecykel lidt. Det kvarter vi bor i, er et ældre villakvarter fyldt med syrenbuske rundt omkring. Jeg “kom til” at plukke lidt med hjem 🙂 Jeg plukkede altså kun dem som væltede ud over fortovet, og var ikke inde i folks haver. Trods alt.

Syrener minder mig om min farfar og hans lille have. Der stod 3 store syrentræer, og det passede altid med at de blomstrede på hans fødselsdag d. 23.maj. I dag bor min farbror og hans kone i min farfars lille hus, og hvert år får vi en melding om når syrenerne blomstrer. En hyggelig lille tradition.

Vasen de står i er fra Ernst Kirchsteiger. Jeg er helt vild med den. Det er næsten 2 måneder siden jeg bestilte den på nettet, og jeg har først lige fået den leveret. Men den var værd at vente på 🙂

Jeg har også stadig gang i dyrkning af små avocadotræer. Jeg synes de er SÅ fine, og jeg er meget glad for dem.

Hvis du vil se hvordan jeg fremdyrker de små træer læs da indlægget her.

print