braendeovn-fotografiska

Billedvægge skal være personlige

Jeg synes det er så dejligt med de billedvægge, der er oppe i tiden. Jeg synes dog det er vigtigt, at der er noget personlighed over dem. Jeg har med min Iphone taget nogle billeder, som jeg har lavet om til sort/hvid og fået printet ud. De billeder blander jeg, med nogle billeder jeg har fået sammen med mit elskede Bolig Magasin, og billeder købt på nettet. Jeg har bla. købt en del billeder på fotografiska.eu. Her synes jeg, de har rigtig mange super fine billeder, man ikke lige ser andre steder. Og så er de til at betale.
Jeg har også købt en del billeder på hos theposterclub.com samt hos vissevasse.dk

Begrænsningens kunst besidder jeg ikke 🙂 Derfor er det skønt at kunne gå amok i ophængning af billeder. Man kan i og for sig hænge alt op, og dog synes jeg, man skal tænke på at billederne passer sammen i farvetoner. Det gør det mere roligt for øjet. Man kan sagtens blande rammer i hvid, træ, sort og sølv. Men der skal være én farve der dominerer, ellers bliver det hurtigt for rodet at kigge på.

Det kan ikke undgåes, at billederne af og til hænger lidt skævt. Men det synes jeg faktisk også kan have sin charme.SONY DSC
Denne her billedvæg elsker jeg. Øverst oppe er et billede af Frederiks små fødder og All stars skoene er Thomas´og mine. Billedet er taget i New York, på en kærestetur før vi fik børn. Billedet af træet er ligeledes fra New York, og billedet af det lille juletræ og billedet gennem gitteret er taget i Rom. Billedet af de smukke skyer er taget ved Søndervig, billedet ved siden af med vinbladene øverst er fra Italien. Og så er der vidunderlige Madonna i hendes unge dage købt på fotografiska.eu og tilsidst det skøre lyserødebillede som er købt for en slik i Søstrene Grene. Jeg bliver så glad når jeg kigger på disse billeder, da de hver i sær minder mig om nogle ting der vækker skønne minder.

print