Vi har fået radiatorskjulere

Vi har længe talt om, at vi gerne vil have radiatorskjulere i vores hus. Men, med et gammelt hus er der en en uendelig liste af projekter, man gerne vil have lavet. Radiatorskjulere var ikke højt på denne liste. I hvertfald ikke indtil den dag en af vores venner sagde, “det ser da egentlig lidt sjovt ud, at I har 3 forskellige radiatorer i stuerne”. 

Vi har verdens bedste håndværker, som hjælper os med alle de store ting. Det er ham og hans crew, der har sat hele vores hus i stand. Da han var her i anden anledning, spurgte jeg ham om pris på en radiatorskjuler….og vupti inden jeg vidste af det, havde han bygget rammen til en sådan. Jeg fik så ideen om, at forlænge radiatorskjuleren med en reol – og den var han med på. I løbet af ingen tid, havde han bygget denne vildt fine sag.
Da vi var i gang, fik vi ham også til at bygge en lille en til en anden radiator. Nu mangler vi så bare en sidste radiatorskjuler. Den skal være inde bag vores sofa, og er derfor ikke så presserende, da man ikke rigtig kan se den.

Nøhj, hvor er vi glade for resultatet. De hylder Thomas satte på væggen lige inden jul, er pillet ned og stillet i kælderen. Sådan er det her på matriklen – jeg laver om konstant, og min dejlige kæreste tager en dyb indånding…og siger ikke mere 🙂

print