rose-i-december

Rose i december

Vi har været igennem en hård uge. Både Philip og Frederik har været ramt af influenza. Thomas har været ude og rejse med arbejdet, så jeg var alene med to små feberramte drenge. Thank God for mormor og morfar der trådte til og hjalp mig nogle dage.

Jeg troede ellers de ville slippe lidt lettere over forkølelsen her i år, da jeg hver dag siden i sommer har givet dem kiwifrugt ved siden af havregrøden til morgenmad. Jeg må se at få smuglet endnu flere C-vitaminer i dem. Og jeg ved hvordan. Som de fleste børn elsker mine drenge saftevand. Jeg har derfor lavet denne hindbær/ingefær saftevand. Den tog virkelig ingen tid at bixe sammen og smager skønt.

Philip sover stadig middagslur, det er Frederik stoppet med for nyligt. Så da jeg her i den forgangne uge skulle have Philip til at sove i barnevognen, måtte jeg gå rundt med ham i haven, til han sov, alt imens Frederik lå og kiggede på mig gennem havedøren.

Da jeg sådan spankulerede frem og tilbage i vores have, opdagede jeg denne fine lille december rose. Naturen er da magisk ikke. Jeg har plantet et hav af roser i vores have. Jeg er bevidst ikke gået efter de historiske, men de nyere sorter som blomstrer helt til frostens komme. Det satte jeg stor pris på, da jeg fandt denne skønhed. Jeg skyndte mig at klippe den af og tage den med indenfor, da de har lovet nattefrost igen snart.

Elsker altså at være haveejer 🙂

print