Nu skal malerpenslerne svinges

Jeg har i flere måneder drømt om at få malet herhjemme. Endelig har jeg fundet de helt rigtige toner. Jeg er meget visuel, og kan se for mig hvordan en farve ser ud på væggen eller om en lampe passer ind osv. Alligevel synes jeg, det har været svært at finde den helt rigtige tone. Jeg (og ja jeg skriver “jeg” og ikke “vi”, for Thomas lader mig bestemme det alene 🙂 ) har besluttet, der skal males sandfarvet, greige, samt grågrønt herhjemme. Farverne er inspireret af en bakke fra Cooee, en lille vase fra Bröste Copenhagen, en fantastisk pude fra Butik In and Out Housedoctor samt en lille bamse som drengene har. Det er en god ide, at finde nogle ting som har en farve man virkelig godt kan lide, hvis man er i tvivl om hvilken farve man skal male med. Derefter skal man holde det op mod en hvid baggrund, da man ellers let kan komme til at vælge en for mørk farve.

Malingen jeg har valgt er fra Nordsjö. De har virkelig mange rigtig fine toner maling. Deres hjemmeside er super nem at navigere rundt på, og der kan man lave forarbejdet inden man tager ned til forhandleren og kigger på de rigtige farveprøver. Jeg valgte at tage ned til den lokale Nordsjö forretning der ligger på Godthåbsvej, Frederiksberg. Her havde han A4 farveprøver – virkelig fedt.
For bare 39 kr. købte jeg nogle farveprøver, så jeg lige kunne teste, om det var de rigtige farver jeg havde valgt – og det var det. Farverne trækker mørkere op end malingen I ser på billederne.

De farver jeg har valgt er:
Rustik grågrøn, Simplicity greige samt Greige.

Derudover købte jeg en spand sort træmaling i glans 5 til min farfars gamle vitrine skab. For år tilbage malede jeg det i sort højglans maling, og jeg er træt af alt det der glans, så nu skal det være mat.

Egentlig skulle jeg have malet i denne uge, men Philip har været syg med feber siden i torsdags, og i dag er Frederik også blevet syg. Nå, forhåbentlig er de snart på benene igen, og så kaster jeg mig over malerarbejdet – glæder mig til at vise Jer resultatet.

Indlægget er lavet i samarbejde med Nordsjö

print