Der skal snart males:

Da vi for en måneds tid siden var på Rhodos, fandt jeg disse sten. Vi boede ud til den smukkeste strand, med de fineste runde sten. Jeg har længe gerne ville male rundt omkring i vores hus, og da jeg så stenene, vidste jeg præcis, hvilke farver jeg skulle gå efter.

Jeg har jo som bekendt været mere end almindelig glad for grå i lang tid. Det er jeg stadig, men nu har jeg lyst til at tilføre lidt andre toner også. Nogle af de grå farver jeg har malet med, er lidt for kølige – jeg vil gerne have nogle lidt mere varme nuancer. Farver som beige, greige, støvet grøn samt gråbrune nuancer er fantastisk smukke til netop grå. I sidste uge da vi var i Søndervig, købte jeg et nyt grønt pudevår samt en smuk vase i min yndlingsbutik In & Out – Housedoctor. Disse farver passer perfekt ind i de farver jeg gerne vil male her hjemme.
Hos Nordsjö kan man købe de fineste støvede farver maling. Deres hjemmeside er vildt god, og man kan se alle de mange nuancer de har. Så inden for den nærmeste fremtid skal jeg igang med malerkosten. Glæder mig allerede helt vildt, for det krible krabler i mine fingre for der skal ske lidt nyt her hjemmme 🙂

Når jeg har fået malet, skal jeg samtidig have hængt mit fantastisk smukke spejl op fra www. tinytiny.dk. Det spejl er så smukt, og fortjener den fineste plads. Jeg synes faktisk det er så fint, at jeg har overvejet at købe endnu et, som skal hænge ude i vores entre. Nu får vi se, for entreen og vores trappeopgang til førstesal er et af de steder jeg gerne vil have malet.


print