Smuk fotokunst fra Printler.com

Det er længe siden, at jeg har erhvervet mig nye billeder til vores vægge. Alene af den grund, at jeg ikke har fundet noget, jeg sådan rigtig kunne lide. Det har jeg nu fundet hos Printler.com. Deres fotokunst er så smuk, og de er printet i en rigtig lækker kvalitet. De rammer man kan købe til billederne er helt tynde og fine, og det ser virkelig eksklusivt ud.

Printler har et stort udvalg, og det var virkelig svært at bestemme sig for, hvilke billeder jeg ville klikke hjem. Billedet fra Rundetårn i København faldt jeg pladask for. Min ældste søn Frederik er 4 år, og han og jeg var for nogle måneder siden oppe i tårnet. Vi stod sammen i sådan et vindue og kiggede ud over København. Det var hans første tur derop, og vi havde været inde og hente hans nye briller – det var en rigtig dejlig dag, som jeg bliver mindet om, hver gang jeg kigger på dette billede 🙂

Ved at bruge koden “lykkestunder20” fra i dag tirsdag til på torsdag kl. 19, kan du få 20% i rabat på dit køb på Printler.com

Se hvor fint det er blevet her nedenfor 🙂

Indlægget er sponsoreret af Printler

print