Reklame/

Spar på brugen af plasticflasker:

Vi skylder vores efterkommere at passe godt på vores fantastiske jord. Jeg taler meget med mine børn om, hvad man kan gøre for at passe godt på miljøet. De kan lige så godt lære det fra helt små af.

Hos os drikker vi utrolig meget danskvand. Jeg er ikke så vild med at drikke almindeligt vand, men så snart der er brus i ryger det ned i store mængder. Der skal helst være kraftig brus i mit danskvand, hvor min mand bedre kan lide blid brus – det kan vi let justere, når vi laver vores danskvand selv.

Vi har altid et par flasker med koldt vand stående i kølesskabet, så vi hurtigt kan lave danskvand eller sodavand for den sags skyld. SodaStream har et vælg af smagsvarianter så det er f.eks. også muligt at lave tonic til “fredags GT´eren” 🙂 Et andet stort plus er, at SodaStream har lavet nye flasker der kan tåle at gå i opvaskemaskinen. Det er altså et kæmpe stort plus.

En SodaStream maskine er også godt i tråd med vores nytårsforsæt her på matriklen – nemlig at være sunde i hverdagen, og hygge i weekenden 🙂


print