Reklame/

Spar på forbruget af plastic med en SodaStream:

SodaStream slår endnu et slag for vores planet – gør du også?

Et af mine nytårsforsætter var, at være endnu bedre til at sortere vores skrald. Vi har længe sorteret plastic fra i en særlig beholder, men nu er vi også gået i gang med at sortere alt organisk materiale fra. SodaStream vil også gerne blive bedre. Derfor har de lavet en videokampagne, som netop skal kaste lys over den plastikforurening der finder sted i verden.

På toppen af en stor bunke plastikaffald synger et kor ”Now is the Time for a Change” mens en animeret havskildpadde, som Sir Rod Stewart lægger stemme til, bakker op om budskabet. Se filmen her:  https://www.youtube.com/watch?v=Tejd7ntLGeE&feature=youtu.be 

Plastic er et kæmpe problem, og hver gang jeg er i naturen, har jeg lommerne fulde af plasticaffald andre bare smider på jorden. Det samme har mine drenge, for de kan lige så godt lære det nu.

Jeg elsker danskvand så for mig er en SodaStream uundværlig i dagligdagen. Alt tæller i klimakampen – hvad gør du for at aflevere vores jord til vores børn i bedst mulig form?

print