Sprøde vafler med kanel:

Vi kom sent i går aftes hjem fra en pragtfuld uge ved Vesterhavet. Vi havde lejet et sommerhus i Søndervig. Jeg er i mange år kommet i Søndervig, da min søsters familie har sommerhus der. Jeg elsker det sted. Måske lige så meget pga. alle de dejlige minder jeg har derfra med netop hende og hendes familie. For mig er det sundhed for sjælen, at stå og kigge ud over Vesterhavet. Står man i klitterne ved Søndervig kan man se Vesterhavet på den ene side, og drejer man rundt kigger man ud over Ringkøbing fjord. Virkelig smukt.
Vi havde desværre ikke badetemperaturer, men solen skinnede hver dag.
I dag har vi så bare nydt at være hjemme. Drengene har haft hevet ALT deres legetøj ud på gulvet. De har haft en fest. At det så samtidig har været fantastisk vejr, så de både har kunne bade i “vandsprederen” samt vi kunne grille her til aften, var jo en ekstra bonus som vi ikke havde regnet med, da vi tjekkede vejrudsigten i morges.

Vi fik også tid til at bage vafler i dag. De dejligste sprøde vafler tilsat kanel. Mums 🙂

Følgende ingredienser skal bruges (ca. 8 vafler):

80 g. smeltet smør
80 g. sukker
200 g hvedemel
1 dl. mælk
1 dl. danskvand (kan erstattes af mælk)
1 æg
2 tsk. kanel
1 tsk. natron eller bagepulver
1 knivspids salt

Rør alle ingredienser, med undtagelse af smørret, godt sammen. Når det er gjort piskes smørret i og vaflerne bages med det samme. På vores vaffeljern går der ca. 1 dl. dej pr. vaffel.

Vaflerne smagte himmelsk…og kan også nydes med en klat vanilleis

print