Stille på bloggen

Der har været lidt stille på bloggen og på min Instagram profil den seneste tid. Det er der flere årsager til: Vi har været ude og rejse, jeg har haft noget freelance arbejde og så driller min computer stadigvæk meget. Jeg skal have købt mig en ny, men skal lige finde ud af hvilken, da jeg jo skal bruge en med en vis kapacitet, når jeg sidder og arbejder med billeder.

I øjeblikket bugner haven af blomster – og her er billeder af en buket jeg plukkede derude forleden. Nøhj, hvor jeg elsker vores have, og alle de “gaver” den giver os både i form af frugt, blomster og ikke mindst hygge med familien.

I øjeblikket er det første Frederik spørger om morgenen, “er der nogle modne jordbær i haven mor?”. Og det er der. Hver dag plukker vi de fineste store røde bær.

I dag skal jeg have sat et lille pilehegn op, så ærterne har noget at klatre op ad, og så skal vi ellers fejre farmors fødselsdag i det fine solskin.

Rigtig dejlig dag til alle.

print