Stuen er malet

Jeg har skrevet om det længe her på bloggen, jeg vil så gerne have malet stuen. Og nu er det endelig sket! Faktisk er rigtig mange steder her i huset blevet malet. Som sagt er stuen blevet det, vores køkken er blevet malet, vores soveværelse er blevet malet, vores repos er blevet malet og vores entre er blevet malet. Det er pratfuldt – man føler alt er en anelse mere rent, når det hele er nymalet. Nu lyder det som en ordentlig mundfuld, vi har været igennem. Det synes jeg egentlig ikke det har været, for det er taget lidt i steps. Derudover er det kun enkelte vægge i hvert rum som er malet, så alle møbler kan rykkes til modsatte side af rummet, uden at skulle tømmes helt.

Farven jeg har malet med her hedder “Simplicity Greige” og er fra Nordsjö Maling. Den er vildt lækker, og har givet et ellers meget lyst rum lidt kant.

Længe har jeg haft et ønske om, at få en hjørnesofa hvor vi kan hygge alle sammen samtidig. Frederik synes det er vildt sejt, at vi nu har en sofa hvor vi alle 4 kan sidde i. Eller alle 5, for siden sidst har vi fået os en lille kattekilling som drengene har opkaldt “Kisser” efter en børnebog om en kat. Sofaen er igen en IKEA model af den grund, det er mega praktisk med små drenge. ALT betræk kan tages af og vaskes – det er toppen! Benene har jeg sprøjtmalet mat sorte, da jeg ikke brød mig om de blanke stålben. Så passer benene også til vores sofabord.

Nå, jeg må slutte her. Killingen kræver min opmærksomhed og kravler konstant op ad mine ben, mens jeg sidder her ved computeren 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Nordsjö Maling

print