royal-copenhagen_kahler_kopper_a-simple-mess

Tid til hyacinter igen

Lige så højt som jeg elsker sommeren, lige så højt elsker jeg efteråret og alt den indendørs hygge. I går læste jeg med fryd, at de lover en kold og sne fyldt vinter. Juhhuuuu siger jeg.
Nogle folk synes den mørke tid er hård, men ligenetop derfor er det vigtigt med ekstra hyggerier og lykkestunder indendørs.

Forleden da jeg gik forbi vores lille blomsterbutik, havde de igen fået hyacinter. Det er jo egentlig en forårsbebuder, men jeg synes også den hører vinteren og i sær julen til. Og nu er det jo sådan, at jeg eeelsker julen, og som skrevet i tidligere indlæg allerede glæder mig her i oktober måned.

Det gode ved hyacinterne er også at de kan plantes i alt. Her har jeg plantet dem i en Hammershøi kop fra Kähler og thermokop fra Royalcopenhagen.

Nogle af hyacintløgene gemmer jeg og graver ned i blomsterbedene ude i haven, ved foden af træer eller buske. Når så det bliver forår titter de frem igen, og så bliver jeg altid virkelig glad for, at jeg tog mig sammen og fik lagt dem i jorden…..for virkelig mange ender desværre ofte affaldsspanden, fordi jeg ikke lige får det gjort.

print