Hvid. De sidste par år, har alt skulle være gråt herhjemme. Tror faktisk efterhånden ikke der er en væg i vores hus, som ikke har været malet i en eller anden grå nuance. Den seneste tid er jeg dog gået væk fra de mørkegrå nuancer – jeg drages mod alt det lyse og hvide….igen 🙂

I første omgang når man maler væggene mørke giver det en form for hygge – men der går ikke længe, så bliver det på en eller anden måde pludselig for meget. Jeg ved ikke om det er det faktum, at vi bor i det mørke nord en stor del af året – i hvertfald er jeg tilbage på farven der hedder: hvid. Jeg var egentlig ikke opmærksom på det, før jeg lagde de ny erhvervede ting jeg har op ved siden af hinanden.

Hvad siger I – er hvidt, hvidt, hvidt ikke bare dejligt sammen? Jeg elsker at mixe og matche alle former for hvid, lyse grå farver, lyse beige og greige farver – og så tilsætte lidt sort som kontrast. Hvis disse farver er grundelementet i ens indretning kan man nemt tilsætte lidt farve i form af blomster, spraglede puder og billeder osv. Her nedenfor kan I se hvad jeg på det seneste har købt af hvide fine sager

Puderner er hhv. fra Ernst Form samt The Travelling Band. Plaiden er fra Tell Me More
Vasen er fra HM Home og marmor skålen er fra Ferm Living
Vasen er fra HM Home, marmor fadet fra Ferm Living, spejlet fra Soft-Hunter og lysestagen fra Menu.
Vasen er fra Ferm Living og den strikkede pude fra Tell Me More
print