Ud med julen og ind med noget grønt

Når julen er ovre, og pynten er fjernet, virker stuerne altid så tomme.  Så snart jeg har pakket julepynten ned i kasserne, kribler det altid for at komme ned til blomsterhandleren og købe nogle grønne planter. Trenden med mange grønne planter er fantastisk. Det grønne skaber liv i stuerne. Planter, man ikke har ville hverken eje eller have de sidste 20 år, er pludselig blevet top-moderne. Forleden nede hos min lokale blomsterhandler købte jeg blomsten til højre. For 2 år siden ville han ikke kunne sælge den, og nu kan han knapt nok få leveret nok. Det er da lidt sjovt 🙂

Her i huset sniger jeg noget grønt ind, hvor jeg kan. Nedenfor er det et par krus fra By Lassen hvori jeg har sat et par hyacinter. Og billedet nedenunder igen står hyacinterne bare i nogle drikkeglas.

Eucalyptus er også en af mine store favoritplanter. Dem kan man ofte købe afskårne både i supermarkederne og hos blomsterhandlerne. De dufter himmelsk og pynter samtidig både i et hel bundt og som en enkel kvist.

print