udsigten fra mit køkken bliver jeg lykkelig af.

Udsigten fra mit køkken

Jeg elsker at stå i mit køkken og kigge ud af vinduet. Jeg bliver faktisk en lille smule lykkelig af det. Her kan jeg følge alle årstider, mens jeg står i mit køkken.
Da vi købte vores hus, besluttede vi at bytte rundt på det oprindelige køkkens placering, og det oprindelige badeværelses placering. Det var ærligt en ordentlig omgang, men heldigvis havde vi de bedste håndværkere til at hjælpe os. Det er blevet nøjagtig som vi, eller jeg drømte om 🙂 Min kæreste går ikke så meget op i indretning, og er på ingen måde visuel. Men jeg kan altid se det hele for mig. Skal vi have ny lampe over spisebordet, kan jeg inde i mit hovede se, hvordan det kommer til at se ud. Det er en fordel i mange henseender, i sær når man køber et gammelt hus.
Men tilbage til vinduet. Jeg tænkte meget over, hvor i køkkenet man står mest. Det er enten ved håndvasken eller et bestemt sted ved køkkenbordet. Så hvis man er så heldig, at man står over for at skal have nyt køkken, så tænk meget over placeringen ifht. vinduet.
Jeg nyder seriøst min udsigt. Og specielt på sådan en dejlig efterårsdag kan man, da kun blive glad når man titter ud.

print