Urtepotteskjuler soestrene grene

Små kopper som urtepotteskjulere

Jeg bruger alt muligt til at plante blomster i. Faktisk laver jeg urtepotteskjulere ud af alverdens ting. Nogle gange laver jeg en vase om til en urtepotte, nogle gange maler jeg en gammel lerpotte i en farve, nogle gange bruger jeg et gammelt glas. Denne gang var det 2 små kopper med bogstaver på, som jeg har købt i Søstrene Grene, der blev forvandlet om til urtepotter. Min søster er skolelærer, og hun har lært mig, at det er en god ide, hvis vores børn tidligt lærer lidt om bogstaver.
Når børn begynder i skole, skal de bruge enormt meget krudt på den sociale front. Derfor kan det være en god ide, hvis de er lidt på forkant med det faglige, og kan koncentrere sig om at få en masse nye kammerater i stedet. Philip er snart 2 år, og Frederik er snart 3 år, så selvfølgelig skal vi ikke sidde og terpe med dem allerede. Men at snige lidt bogstaver naturligt ind i deres hverdag, er efter min mening den rigtige måde. Jeg har valgt at købe kopper med deres forbogstaver, kopper med mit forbogstav, deres fars forbogstav og vores efternavne. Derved har de lidt at relatere det til.
Kopperne har jeg som sagt købt for bare 9,95 stykket i Søstrene Grene. De kan så hele 3 ting: Være kop, bruges til at lære bogstager og være en urtepotteskjuler 🙂

print