Vild med lyserød

Lyserød er en af de farver som popper op i min indretning med jævne mellemrum. I perioder forsøger jeg at bekæmpe min trang til lyserøde ting og sager – men trangen kommer altid tilbage. Jeg må bare erkende jeg er vild med den farve 🙂

Hyggehjørnet i vores spisestue trængte til en mindre update, og det er hermed gjort.
For nogen tid siden malede jeg vores spisestue med farven. JN.01.72 fra Nordsjö Maling. Jeg er vild med den lyse grå fremfor den mørke vi havde tidligere. Det eneste jeg egentlig derudover har ændret er den lyserøde pude, de fineste små spejle fra TinyTiny, samt ændret lidt i de sager som står på vores radiatorskjuler. Derudover har jeg fjernet en mængde puder, så der nu kun står 1 stor – frem for 5. Det føles dog som om der er sket meget mere, og jeg synes hjørnet er blevet meget mere sommerligt og hyggeligt. Håber I synes det samme.

Indlægget er IKKE sponsoreret.

 

print