Vind en Sodastream og lav din egen hindbærbrus (sponsoreret indhold)

Har du også fået en kikset julegave? Det har vi nok alle prøvet 🙂 Har du set reklamerne for Sodastream, hvor der bliver givet kiksede julegaver. De er altså ret sjove.

Jeg er selv virkelig glad for min Sodastream. Jeg glæder mig til sommer, når jeg skal lave hyldebærsaft og kan blande det op med danskvand. Mums. I sær hvis der også kommer en slat champagne eller andet boblevand i 🙂

Indtil det bliver sommer og hylden blomstrer igen, kan man sagtens lave andet saft, der kan blandes med danskvand. Forleden lavede jeg denne hindbær-ingerfær saft da alle på matriklen er hårdt ramt af influenza. Det er en let måde at få nogle ekstra c-vitaminer i drengene – selvom det er forklædt i sukker 🙂

Husk at deltage i konkurrencen om en Sodastream, det er sidste chance i dag.

print