Vores entre

Der skal ikke så meget til at peppe en entre lidt op. Jeg synes selv, vores entre efterhånden er blevet fin. For nogle måneder siden satte min far og jeg dette Flow tapet op fra By Lassen. I min optik skal man kun sætte tapet op i rum, man ikke opholder sig alt for meget – som i entreen. Ellers bliver man lynhurtigt træt af at kigge på det. Her er det til gengæld en måde at gøre noget ekstra ordinært i et rum, der let kan blive kedeligt. Jeg har malet en væg grå i entreen – og de sidste 2 er hvide.

Spejlet er også fra By Lassen, skabet er fra IKEA og skamlen fra Ellos Home. Den fine kurv samt Nagel lysestagen, er en jeg har købt hos http://www.waspsliving.dk. Her elsker jeg at købe en masse dimser og andre pyntegenstande.

Vores entre er et rum med utrolig mange døre. Her er en dør fra den første entre, til kælderen, til 2 stuer samt til et toilet. Så der er ikke meget reel plads, og man er derfor nød til at udnytte pladsen bedst mulig. Det smalle skab er fyldt op med små plastic bokse, hvor drengenes sko, skosværte osv. står i. Det er det fantastiske ved IKEA, der altid tænkt over løsningerne, så man kan købe nogle plastic bokse som passer nøjagtigt ind i deres skabe.

På den modsatte side har vi en bænk hvor drengene kan sidde når de skal have sko på. På væggen hænger der Muuto dots og billederne er købt hos Fotografiska.

Her på nederste billede kan man se ud til den første lille entre. Måske undrer du dig over hvorfor håndtagene på dørene vender op ad. Det er fordi jeg har 2 små banditter, jeg ikke vil have leger på trappen op til 1. salen eller ned til kælderen. De har endnu ikke lært at åbne dørene når håndtagene sidder som sådan.
Er det ikke bare et fint lille rundt blyindfattet vindue! Det er jo ikke lige i mine farver, da jeg hader rød. Men det er alligevel så super fint, at jeg aldrig kunne finde på at skifte det ud 🙂

print