Det sker i haven 2019:

Jeg har købt et drivhus. Der er derfor ingen tvivl om, hvad mine haveindlæg kommer til at handle om.

Allerede nu har jeg indkøbt de første mange blomsterfrø, bestilt de første dahlia knolde og siddet og kigget i nogle af alle mine mange havebøger. Jeg elsker nemlig havebøger, man bliver simpelthen så glad af de smukke billeder. I år har jeg købt en havebog der hedder “Haven i Troense”. Fantastisk fin og inspirerende bog (IKKE sponsorat)

Drivhuset jeg har købt er knapt 13 m3, så der bliver plads til både et hyggehjørne og til planter. På DBA har jeg fundet den fineste Daybed som skal derud og stå, og jeg har også fundet nogle super fine gamle mursten, som skal lægges på gulvet.

De første roser er også allerede indkøbt og plantet i drivhuset….selvom det endnu kun er sokkel samt isolering af gulvet der er lavet 🙂 Jeg har nemlig læst, at duftende roser i drivhuset skulle være en fryd, så det skulle der også være plads til. Selve drivhuset er samlet, nu mangler der at blive sat glas i, og det skal spændes på soklen inden vi, når det bliver lidt varmere i vejret, lægger stenene.

Jeg vil løbende poste billeder af processen.

print