1-indlaeg-lykkestunder

Om lykkestunder.dk
Dette er en blog om noget af alt det bedste jeg ved. Jeg elsker livet og elsker at hygge, det er mit mål at afspejle det på min blog.
Hverdagen er der mest af, og derfor gælder det om, at man kan hygge og lave skønne ting – også på en tirsdag.
Så!: Elsker du, som jeg, boligindretning uden det behøver at koste en formue, at bage en kage og lave mad uden det tager en hel dag, samt en blomstrende og spiselig have uden for mange timer med måsen i vejret på jagt efter ukrudt. Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Har du lyst til at sende mig en hilsen eller kommentere mine indlæg bliver jeg glad. Blot vi er enige om, at dette en blog man skal blive glad af, så hermed er ønsket om en konstruktiv dialog sendt videre.

Mail: Lykkestunder@gmail.com

Om mig
Jeg hedder Lykke og står bag lykkestunder.dk. Jeg bor sammen med min kæreste Thomas, og vores 2 små drenge Frederik på 3 år og Philip på snart 2 år. Vores drenge er født med 16 mdr. mellemrum – så vi har travlt i alle deres vågne timer.
Jeg er fra flere sider blevet opfordret til at lave en blog. Så nu lukker jeg øjnene og kaster mig ud i det.
Vi bor i en gammel murermestervilla fra 1928, som vi har fået sat fuldstændig i stand indvendigt, vi har lavet haven helt om, og nu mangler vi kun det udvendige af huset. Vi har kun haft huset i 2 år, så der er sket rigtig meget, på meget kort tid.
Jeg har i næsten 20 år været projektleder på forskellige reklamebureauer, og virkelig elsket mit arbejde – hvis man kan sige det! Men, da vi i en sen alder, blev forældre til verdens dejligste drenge, fik mit job og min karriere lidt en anden prioritet. Derfor har jeg siden januar, været så privilegeret, at være familieminister her på matriklen. Sådan at forstå, at jeg går hjemme og er husets direktør – eller familieminister om du vil. Så vil I nok hurtigt sige, at det er let at have tid til al den hygge. Ja, det er det! Men derfor er jeg ikke den der gider at bruge alt tiden på at bage, lave mad og fjerne ukrudt.
Håber jeg kan give dig inspiration til nogle hyggestunder.

Copyright
Ingen billeder fra lykkestunder.dk eller tilhørende sociale medier må bruges, uden skriftlig tilladelse. Dette gælder også billeder på blog, på Instagram, Facebook mv.

Overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.