unika-k_design-letters_royal-copenhagen_kahler

Min hyggelige køkkenhylde er fyldt med keramik og porcelæn.

Da vi fik lavet nyt køkken, valgte vi ikke at lave overskabe. I den ene side af køkkenet har jeg valgt, at få sat denne hylde op. Her på matriklen er jeg så heldig, at min kæreste lader mig tage alle de indretningsmæssige beslutninger. Hvis blot jeg lover, det hele ikke bliver lyserødt. Jeg har dog fået indført en del lyserødt, da jeg mener det må være på sin plads med ekstra meget lyserødt-flødeskums-hygge, når man er ene høne blandt 3 haner. Heldigvis er Thomas så meget mand, at han kan bære det 🙂 Hylden på billedet er fyldt med en masse fine ting – nye som gamle. Igen kan jeg godt lide og blande.

Den lille lyserøde lågkrukke samt mælkekanden er fra Unika-K.dk. Her kan man købe så meget fint keramik. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har brugt dem. Jeg måtte bare eje dem alene pga. farven.
De små sukkerskåle er arvestykker fra min mormor, ligesom de fine kander der står bagved. Derudover har jeg en del Royal Copenhagen ting og en Kähler kop er brugt som urtepotteskjuler. Der er også blevet plads til en stempelkande, et par te-hætter og en vase fra Design Letters.

Hylden hygger vildt meget i et ellers enkelt køkken. Det er bare vigtigt, man kun stiller ting der passer sammen, og man sørger for det ikke roder, når man vælger sådan en åben løsning.

print