Besøg af svensk fotograf og stylist

I sidste uge blev jeg kontaktet af en svensk interiør stylist der hedder Anna Truelsen (@truelsen på IG). Hun spurgte, om hun og fotograf Jonas Lundberg (@jonas_lundberg_photograhy på IG) måtte komme forbi og lave en boligreportage til et par svenske blade. Det sagde jeg selvfølgelig ikke nej til. Jeg bliver bare rigtig glad over, at der er nogen, som synes det er interessant at se hvordan vi har indrettet os.

Så de sidste par dage har jeg gået og ordnet, så meget som man nu kan ordne og rette ind, når man har 2 små drenge, der elsker at rode over alt, og elsker at pille ved alt. Ser de noget nyt her hjemme, skal de straks hen og undersøge og pille lidt ved det.
Som jeg selv er det, er vores drenge meget detaljeorienterede. Hver gang jeg får en eller anden ny ting, det være sig et nyt billede en ny vase eller lignende, opdager de det med det samme. Modsat Thomas der ikke ænser det. Sjovt ikke 🙂

Anna og Jonas kom i morges, og fik taget i alt 26 billeder rundt omkring i huset samt ude i haven. Jeg glæder mig meget til at se den reportage de får lavet. Der går nogle måneder før jeg kan vise jer deres fine billeder, de skal lige vises i boligreportagerne først.

Alt i alt en rigtig dejlig dag.

Billederne her i indlægget er nogle jeg selv tog her i eftermiddags…inden drengene blev hentet i vuggeren 🙂

print