tulipanloeg

Nu skal tulipanløgene lægges

Jeg er vild med tulipaner og alle former for blomster der pibler op af jorden. Den der årstid hvor de første små grønne spirer titter frem er helt fantastisk. Åhh hvor jeg elsker det.
Vi har haft vores hus i 2 1/2 år og jeg har allerede lagt en mængde tulipanløg. Men jeg er lidt ærgerrig på den front, for jeg kan ikke få nok 🙂

tulipaner

Jeg er fuldstændig vild med de her sorte tulipaner. Er de ikke bare fantastiske! Sidste efterår lagde jeg løg til hvide, rosa og sorte tulipaner. Derudover lagde jeg en masse løg af hvide narcisser. Det så super fint ud i foråret. Men nu vil jeg altså have flere. Derfor har jeg igen i år købt løg ind på nettet.
Jeg køber 2 steder:
http://www.bulbi.dl
http://www.isabellasmith.com

Løgene fra disse to hjemmesider er af en virkelig god kvalitet. Løgene fra Bulbi er endda billige. Det er en hjemmeside i Holland, og man får virkelig mange løg for pengene. Det koster dog 10 Euro i fragt, så det kan betale sig at være flere om en bestilling.

Hos Isabella Smith kan man købe rigtig fine tulipaner af en slags, man ikke ser så mange andre steder. Her køber jeg også Dahlia knolde og blomsterfrø. Hun har ikke det største udvalg, men det hun har er simpelthen så lækkert.

Udover tulipaner lægger jeg også løg af hyacinter. Hele vinteren har jeg altid hyacinter indendørs. Løgene dem gemmer jeg, og lægger i jorden så snart jeg kan komme til det. Jeg lægger ikke kun løg i bedene, også under vores store træer elller i græsrabatten. Det er så hyggeligt at det pibler op alle mulige steder.

print