Fiskefrikadeller med rødkålssalat
Frederik er fuldstændig vild med fiskefrikadeller. Så vild at det på højde med spaghetti Bolognese og Pizza, så det siger ikke så lidt.
Heldigvis er fiskefrikadeller virkelig sunde og virkelig lette at lave. I dag har jeg serveret fiskefrikadellerne med rødkålssalat til. Det spiste Philip og Frederik ikke så meget af – bortset fra appelsin filleterne. Luksusremouladen kører de ned som var det suppe. Det er bare normal remoulade, som jeg blander lidt mayonnaise i.
Til retten skal følgende ingredienser bruges:
Fiskefrikadeller:
400 g fiskefars
1 æg
Salt og peber
Rødkålssalat:
1/4 finskåret rødkål
1 avocado skåret i små stykker
3 appelsiner
Græskarkerner
Saften af en 1/2 citron
Luksusremoulade:
2 dele remoulade
1 del mayonnaise
Kartofler efter behov.
Start med at sætte kartoflerne over. Pisk fiskefarsen med æg, salt og peber og steg dem på en pande.
Snit rødkål, skær avocado ud, skær filleterne ud af de 3 appelsiner og kom det hele i en skål. Drys græskarkerner over og hæld saften fra 1/2 citron over salaten.
Bland 2 dele remoulade med 1 del mayonnaise. Velbekomme 🙂