Havedrømme

På en dag som i dag, hvor solen har skinnet, det har været 7c og vintergækkerne titter frem alle steder i haven, får havedrømmene hos mig fuldt friløb.

Vores have er ca. 1000 m3 stor, og var dejligt tilgroet da vi overtog den. Jeg elsker de der gamle haver, hvor man kan gå på eventyr fremfor lange ligusterhække og store græsplæner. Desværre var vores have lidt for tilgroet. I baghaven var der stort set ikke noget plæne tilbage pga. enorme rhododendron. Smukt men ikke praktisk med 2 små drenge, der elsker boldspil og har brug for meget plads.

Derfor måtte de fleste buske lade livet for en nyanlagt græsplæne, og nu er jeg så igang med at inddæmme flere og flere områder til blomster, frugtræer og højbede – samtidig med der er plads til leg. Min drømmehave er nemlig en have med stier og bede og plads til os alle 4.

Tilfældigt har jeg fundet ud af, at der bor en anden blogger og have-ekspert få huse fra mig! Hendes bog “Rum i din haven” har jeg straks købt, og i dag har jeg siddet og drømt om staudebede, havestier og en masse hyggelige rum i vores have. Jeg har lavet lister, over planter/blomster jeg vil købe og kigget på den blå avis efter gamle granitsten. Mine havedrømme er i gang, og jeg kan næsten ikke vente på det bliver rigtig forår.

Se med hos Meltdesignstudio eller på hendes IG profil, hvis du som jeg er helt tosset med haver og indretning deraf.

print