Indret med ferieminder

Når vi er ude og rejse, kigger jeg altid efter småting, jeg kan købe med hjem. Jeg synes, det er så hyggeligt med den slags sager, der kan minde en om nogle dejlige dage.

Thomas og jeg var i Rom for ca. 3 uger siden. Det er vores yndlings by, hvis vi bare skal på en lille get-away uden ungerne. Rom er helt vildt hyggelig, man kan gå til alt, vejret er bedre end her og så får man det dejligste mad. Sådanne kæresteture er virkelig vigtige i en travl børnefamilie. Om det er en tur til Roskilde eller Rom er i for sig ligegyldigt. Det vigtige er at komme væk et par dage, hvor man kan koncentrere sig om bare at være kærester. Mormor og morfar har så rygende travlt med at passe de to små banditter, mens vi er væk,….og vi er dem evigt taknemmelige hver gang 🙂

I Rom fandt jeg disse små stager. Jeg MÅTTE bare eje dem. De kostede 2,5 Euro pr. stk. Lysene er nogle jeg har købt på nettet her i DK. Er de ikke bare fine? Jeg er helt vildt glad for dem, og så minder de mig om nogle himmelske dage i Rom med min dejlige kæreste.

print