Lyserøde lupiner med navnet Blossom

Jeg er kan godt lide at kigge i Claus Dalbys havebøger, og jeg nyder også at følge hans Instagram, hvor han dagligt uploader de smukkeste blomsterbilleder. For nogle år siden anbefalede han denne lyserøde lupin. Jeg var solgt på stedet. Det er dog ikke lykkedes mig, at finde et sted hvor jeg kunne købe den. Jeg har googlet og googlet og googlet. Det passer dog ikke helt. Jeg fandt den hos noget som hedder Staudestedet.dk men der var den udsolgt.
For at være sikker på at få nogen i år, har jeg derfor skrevet til Staudestedet allerede nu, og aftalt med dem at jeg kan få lov til at købe et par stykker i år. Glæder mig helt vildt til at få dem til foråret. Glæder mig i det hele taget til, jeg igen skal indtage vores have. Sidste år købte jeg mange stauder online – med stor succes. Det var meget billigere end på planteskolerne, og de var af god kvalitet. Så det vil jeg helt sikkert gøre igen til foråret.

Jeg har altid været fuldstændig vild med lupiner. Måske fordi de minder mig om min barndom, hvor jeg har plukket store buketter af disse fantastisk smukke blomster. Lupinen er en invasiv art som spreder sig….og jeg elsker det. Jeg er vild med det der grøftekantslook de har. Den første sommer vi boede her såede jeg nogle hvide og lilla. Satser på de har spredt sig vildt og voldsomt her til sommer 🙂
Billedet her nedenunder er fra en dejlig sommerdag sidste år.

print