Vores hus er i Femina i denne uge

Sidste sommer i juni måned havde jeg besøg af en meget dygtig fotograf, der hedder Lene Samsøe. Hun lever af at lave boligreportager, og har tidligere været her og lave en juleboligreportage af vores hus. I den forbindelse talte vi om, at hun også skulle komme forbi og lave en reportage om sommeren.

Den reportage bliver i denne uge vist i Femina´s tillæg de kalder “Indret”.

Thomas siger altid, jeg laver om hele tiden. Når jeg ser denne reportage, må jeg give ham ret. Meget er lavet om siden billederne blev taget. Vi har jo alle vores forskellige interesser. En af mine er at re-dekorere vores hus, male en væg og bytte rundt på dimserne konstant. Mit hovede står aldrig stille på den front 🙂

Så hvis du kan lide at følge med i et hjem, hvor der konstant bliver lavet om….så er du kommet til rette sted 🙂

 

print