Åh hvor jeg elsker vores have

Da vi kom hjem fra Lønstrup i lørdags, var det første jeg gjorde at sætte vasketøj over. Det gør jeg altid, jeg hader bunker af vasketøj. Det næste jeg gjorde var, at gå en tur i haven og se hvad der var sket, den uge vi havde været væk hjemmefra. Jeg plukkede denne buket – nøhj, hvor er jeg bare glad for de stauder og tulipaner, jeg de sidste par år har fået plantet.

Haven er jo næsten eksploderet, den uge vi har været væk – åh hvor jeg altså bare elsker vores have. Overalt pibler det op.
Det jeg blev mest glad for var, at se de pæon jeg for et par år siden gravede op fra min mormors have, den stor trives. Jeg delte dengang knolden i 2, og har derfor nu 2 store pæoner fyldt med knopper fra min mormor. Min mormor var på ingen måde en have-dame – hun gik faktisk slet ikke op i den slags. Men en stor pæon havde hun – og nu er den min, nu hun ikke er blandt os længere.

print