Nøhj, en dejlig dag

Jeg elsker sollyset i vores stuer. Selvom vores gamle vinduer er et sandt mareridt at pudse, ville jeg aldrig være dem foruden. Er vild med de flotte skygger, de giver i rummet. Og på sådan en solskinsdag som i dag, er det ekstra smukt.

Hvor har det bare være en rigtig dejlig dag. Det er vildt så meget vejret har indflydelse på humøret og så meget andet. Alt er bare lettere, ingen flyverdragter, ingen huer, ingen mudderindsmurte støvler, glade drenge, åben havedør, lun luft – nøhj, hvor har det bare været dejligt.

I formiddags var jeg med en veninde ude i Bilka og købe flere små buske og planter. Dem skal vi have plantet i haven her i weekenden. Og så satser jeg på, at vi skal have gravet ud til et nyt bed. Mere om det i et andet indlæg 🙂

Da vi kom hjem fra børnehaven i dag lavede vi popcorn. Ungerne er vilde med det.
1 dl majskorn og 1 spsk. olie, ned i en gryde for fuldt blus, og efter få minutter har man dejlige lune popkorn. Vi spiste dem ude i haven – så hyggeligt.

Om fredagen spiser vi altid hjemmelavet pizza. Efterhånden har jeg fundet frem til rigtig god opskrift på bunden. Så snart jeg får taget et billede, uploader jeg opskriften her på bloggen.

Det var lige et hurtigt lille indlæg. Ungerne er puttet og farmand og jeg skal til at hygge med lakridspiber og en god film 🙂

Rigtig dejlig weekend til Jer alle.

print