Ny radiatorskjuler – så nu skal der males igen!

Længe har jeg ønsket, at få bygget en radiatorskjuler i den stue hvor vores sofa står. Ikke fordi man ser radiatorerne så meget pga. vores sofa, men fordi jeg savnede den røde tråd gennem stuerne. Det her var nemlig den eneste stue uden radiatorskjuler!
Jeg kontaktede derfor ham som byggede vores radiatorskjuler i spisestuen, og han har bygget denne efter mine tegninger. Den er blevet vildt fint, og det er næsten ærgerligt, at man ikke kommer til at se den så meget pga. sofaen. Til gengæld har jeg fået endnu mere afsætningsplads, da vores vindueskarme er megt smalle – juhuuu, der er plads til endnu flere dimser og dutter 🙂

Den nye radiatorskjuler skal jo males, og jeg har besluttet at denne ikke skal være hvid. Den skal have samme farve som væggene. Der er bare det lille “men”, at jeg tror den farve vi har på væggene nu bliver for mørk på radiatorskjuleren. Derfor har jeg været nede i min lokale Nordsjö butik, og hente et par farveprøver. Efter i lang tid at have gået efter mørke farver, har jeg lyst til lysere vægge igen. Måske er det årstiden der gør, at man higer efter lys. Derfor har jeg kigget på 2 lysegrå farver. En ren lysegrå farve, og en lidt grønlig lysegrå farve.
Jeg har besluttet mig for hvilken det skal være, og i morgen skal jeg ned og købe malingen. Glæder mig til at vise Jer det endelige resultat.