Rigtig godt nytår

I dag skriver vi d. 4. januar – et nyt år er begyndt. Håber I alle er kommet rigtig godt ind i det, og har nydt nogle dejlige juledage med familie og venner.

Jeg beklager, der har været så stille på bloggen i en rum tid. Vi har været lagt ned af influenza alle sammen, store som små. Men nu er vi inde i 2017, og så er jeg sikker på, at det er slut med næser med 11.taler, feber og den slags slige ting….Eller så heldig har man nok ikke lov til at være 🙂

Her pillede vi alt julepynt ned d. 27. december. Det blev jo hængt tidligt op, da 1. søndag i advent var d. 27. november. Da vi nåede frem til 3. juledag orkede vi ikke rigtig pynten længere. Træet stillede vi ud på vores terrasse, og der står det stadig og pynter til d. 11. januar hvor kommunen kommer og samler dem ind. Det ser da vildt hyggeligt ud ikke! Drengenes juletræ oppe på deres værelse blev først pillet ned i går. De har været helt vilde med det, og råbte “hej hej juletræ” mindst 20 gange da det blev fjernet.

Jeg glæder mig vildt til året der kommer. Ikke fordi jeg har noget ekstra spændende i støbeskeen, men fordi min indbyggede optimisme siger mig, at året bliver rigtig dejligt.

Vi starter da også året med noget skønt. Thomas og jeg har bestilt en lille kærestetur til Rom her i februar. Det bliver fantastisk. Lige så højt jeg elsker mine små drenge, lige så dejligt er det med lidt alenetid med farmand.

Rigtig glædeligt nytår til alle. Nu skal jeg igang med tage billeder og lave alle de mange indlæg, jeg har planer om for bloggen.

print