Soveværelse-makeover

I følge min mand maler jeg hele tiden her på matriklen. Det er ikke helt sandt. Men, jeg maler helt sikkert oftere end de fleste 🙂 Vores soveværelse har det sidste års tid haft denne skønne grønne farve. (se indlægget fra sidste gang jeg satte det i stand her.)
Jeg har det dog sådan med mørke farver, jeg holder dem kun ud i kortere perioder. Så skal der altså lys og luft ind igen. Derfor har jeg den seneste tid, langsomt men sikkert, fået malet alle mørkegrå vægge over. Vi går de mørkere tider i møde, og jeg vil fastholde lyset så længe som muligt.

Malingen til væggene har jeg selv blandet af en masse gamle rester vi havde stående. Jeg har fundet frem til, den svarer til den farve der hedder: GN.00.85 fra Nordsjö Maling. En dejlig lys farve.
Man kan sagtens blande maling selv, man skal bare huske at få rørt virkelig godt rundt. En af fordelene ved at blande ud af gamle maler-rester er, at jeg sikrer malingen får en tone, der matcher de andre rum i vores hus.

 

 

 

 

 

 

Ud over at male væggene, drømmer jeg om en ny lampe. Det skal være denne Lampe Gras Double 204 fra Designovation.. De har jævnligt 20% i rabat på DCW Edition lamperne som jeg er så glad for.

Jeg har fundet dette fine sengetæppe i H & M Home. Det var egentlig det køb, som rigtig satte gang i mine planer om at opdatere indretningen i soveværelset. Jeg er vild med kvasterne på det.
På min mormors gamle sorte gyngestol, skal det fine skind, i lige kan skimte på billedet her nedenunder, lige. Det er fra TinyTiny

Natbordene skal være 2 små Lack hylder fra IKEA. De er kvadratiske og helt enkle. Herpå vil jeg stille mit fine “gammeldags” vækkeur, da jeg ikke kan lide at have mobiltelefoner i soveværelset.

Tapetet har jeg i dag sat op på resposen, lige ude foran vores soveværelse. Er det ikke bare fantastisk? Det er fra William Morris og det hedder Chrysanthemum. I det hele taget er jeg vild med tapeter, og jeg skal nok lave et indlæg, hvor jeg viser hvor I huset jeg ellers har sat tapet op.

Tror I ikke det bliver et fint soveværelse? Inden så længe går jeg igang med at svinge malerkosten, og så glæder jeg mig til at vise Jer resultatet 🙂

print