trappen-i-november

Trappen i november

Digteren Henrik Nordbrandt skrev en gang et digt der hedder “Året har 16 måneder”.
Januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, november, december. Han brød sig ikke om den mørke, kolde og regnfulde tid. For at understrege hvor frygtelig en tid han synes det er, optræder måneden november derfor mange gange i digtet. Sådan har jeg det slet ikke. November måned er den måned, hvor jeg forbereder mig på december, som jeg virkelig elsker. Kan næsten ikke vente til julepynten og glitteret skal frem. Det er en helt utrolig hyggelig tid.

Derfor er vores trappe i november også fyldt med små juletræer, der venter på at blive pyntet inde som ude med lyskæder og pynt.

Derudover har jeg også købt den første julerose, der er en virkelig fin jule-bebuder. Når den ikke længere er så pæn, planter jeg den ud i haven, til de andre jeg har. Juleroserne kommer nemlig igen år efter år. Jeg har blandt andet en julerose fra min mormors have. Den passer jeg ekstra godt på 🙂

print