koekken-alrum

Vores køkken al-rum
Da vi købte vores hus var der en kæmpe vandskade her i denne stue. Det aflange vindue oppe til venstre var i brune blyindfattede glas. Havedøren var halvt så stor som den vi har nu, og i så dårlig stand at man dårligt kunne åbne døren. Der er 3 stuer en suite i huset, og da vi for første gang kom ind her i disse 3 stuer var vi solgte. Vi vidste bare at dette var HUSET for os. Det at alt trængte til en meget kærlig hånd appellerede virkelig til os, for så kunne vi få det nøjagtigt som vi ville have det. Huset er fra 1928, og det har vi haft i baghovedet under restaureringen. Desuden er det fredet i klasse 4, hvilket betyder, at vi udvendigt ikke må ændre på dets udseende uden at få det godkendt først.

For at komme så langt som vi er her på billedet, er der lagt rigtig mange håndværkertimer her. Alt er lavet i stand. Den største ændring er, at der hvor vi har køkken nu, var der oprindeligt et gammelt badeværelse.

Når jeg indretter vores hus, tænker jeg over det er et gammelt hus. Jeg synes ikke det passer med udelukkende nye og meget stilrene møbler. Jeg synes det er vigtigt med et mix af nyt og gammelt. Vi har været så heldige at arve en del fine gamle møbler fra vores bedsteforældre. Dem har jeg malet og forsøgt at opdatere lidt, som mit farfars gamle skab her nedenfor.

Jeg er typen der læser boligblade og følger en masse bolig IG´er inde på Instagram. Jeg elsker at flytte rundt på alle mine ting og få nye ideer….hvilket min bedre halvdel ikke altid er helt med på 🙂

by-lassen_kubus_cooee_farfars-skab

print