trappen-i-oktober

Vores trappe i oktober

Hyggen foregår ikke kun indendørs her på matriklen. Allerede ude på trappen vil man opdage, her er et hjem der hylder hyggen. Jeg forsøger at lade vores trappe afspejle de forskellige årstider.

Da vi købte vores hus, havde den ældre dame som ejede huset plantet 2 runde buksbom uden for huset. De runde buksbom har jeg ført videre, og har derfor både stillet nogle i potter samt plantet dem rundt omkring i min have. Jeg kan godt lide tanken om, at de aftryk den tidligere ejer af huset har sat kan ses få steder rundt omkring. Vi har f.eks. også beholdt nogle gamle fuglebade og stenfigurer i haven fra den tidligere ejer. Men alt andet er stort set lavet om 🙂

På trappen er der også lyng, nogle husløg, æbler fra haven samt nogle planter fra trappen i september

Og så er der selvfølgelig en “græskarmand” som Frederik kalder den. Vi lavede to græskarhoveder forleden eftermiddag. Frederik synes det var vildt sjovt at lave dem, mens Philip mest var interesseret i kernerne. Da vi var færdige, var de dog begge vildt interesserede i at kigge på græskarhovederne med lys i, og de stod virkelig længe på deres små skamler og hvinede af fryd.

drengene_graeskar

print